top of page

søn. 05. mai

|

Vinjeøra

Hyllest til Afzelius

Det blir intimt og nære når Peter Wemö entrer scenen i Gammelfjøset denne kvelden. Med musikken til Björn Afzelius blir du servert to timer med kjent, ukjent, allsang, latter og små overraskende øyeblikk med tårevåte kinn.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hyllest til Afzelius
Hyllest til Afzelius

Tid og sted

05. mai 2024, 17:00 – 21:30

Vinjeøra, Vinjefjordsveien 766a, 7203 Vinjeøra, Norge

Om arrangementet

Peter Wemö leder en konserthyllest til den folkekjære artisten Bjørn Afzelius i Gammelfjøset på Grønset. Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser.

Om Bjørn Afzelius:

-Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken, skrev Björn Afzelius i sine biografier.

Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement. Så kom alle nære tekster om kjærlighet og refleksjoner kring hverdagen i stort.

Tekstene er like aktuelle nå som da, og med en stor porsjon humor og gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historiskt perspektiv over Nordisk visebølge generelt, får du en stor opplevelse.  Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme till det som skapar rom for allsang og en god latter.

PROGRAM:

17:00 - 18:30: 2-retters middag: Reinsdyrsgryte med rein fra Røros og bringebærsorbet fra Gangstad Gårdsysteri serveres - pris 480,-. (Bordbestilling)

18:30 - 19:00: Innslipp for konsert

19:00 - 21:30: Konsert (inkludert pause)

BILLETTER for KONSERTEN:

Kr. 325,-

Kjøpes på Ticketmaster

Dele dette arrangementet

bottom of page