top of page

fre. 23. jun.

|

Vinjeøra

Midtsommerkonsert med GRAS

Ta deg en pause fra den virkelige hverdagen og opplev denne midtsommerkvelden på en musikalsk reise i GRAS-universets magiske verden!

Midtsommerkonsert med GRAS

Tid og sted

23. jun., 21:30 – 23:50

Vinjeøra, Vinjefjordsveien 770, 7203 Vinjeøra, Norge

Om arrangementet

GRAS suller deg inn i sin drømmeverden, hvor alver, huldra og draugen blir til virkelighet. Bli med på livets karusell og kjenn kriblingen fra en midtsommerflørt med vokalrike folketoner, stev og stemningsfulle klanger.Bandet GRAS har befestet seg som et vokalrikt og solid liveband bestående av syv trønderske musikere. Nå kan du oppleve akustiske og nedstrippede versjoner av GRAS-låtene med fire av musikerne:

Jeanette Hoseth 

Ingrid Elise Andersen 

Anne Merete Kvelstad 

Solveig Salthammer Kolaas

PRAKTISK INFO: 

Konserten holdes på Låven i det gamle fjøset på Grønset. Temperaturen der oppe er den samme som ute, så kle deg etter været.Parkeringsplass vest for nyfjøset, like ved Oppsalveien.Ved tilstrekkelig innmeldt behov til post@gronset.net, kan minibuss innenfor Heim kommune organiseres.Egen parkering og inngang for personer med nedsatt funksjonsevne på tunet mellom fjøset og våningshuset. Denne blir skilta.Middagsservering med fast meny nede i Fjøset fra kl. 18-20. Info om bordbestilling og meny kommer når vi nærmer oss arrangementsdato.Hjertelig velkommen til en magisk midtsommerkveld!

Konsertbillett

Billett for konsert med GRAS

kr 300,00

kr 300,-

Priser er inkludert tjenestegebyr og MVA

Hør GRAS her: https://www.youtube.com/watch?v=jys13GXUEc4&t=12s 

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Konsertbillett GRAS

  kr 300,00

  Salget avsluttes

  20. jun., 23:50

  Billett for midtsommerkonsert med GRAS

  kr 300,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page